Despre Noi

Tabere swt

Suntem o echipa plina de energie si cu experienta in organizarea taberelor de peste 12 ani, cu o vasta pregatire personala in domeniul sportiv si organizatoiric.

Va prezentam taberele noastre tematice, organizate pe categorii de varsta, ce ofera o experienta magica in mijlocul naturii!

La taberele noastre, ne straduim sa inspiram pasiunea pentru miscare, un stil de viata sanatos si aprecierea pentru frumusetea naturii. Activitatile noastre sunt special concepute pentru a-i incuraja pe copii sa descopere minunile pe care natura le ofera.

In cadrul acestor tabere, dorim sa cream amintiri de neuitat pentru copii, momente de bucurie petrecute in jurul focului si prietenii care vor dura o viata. Taberele noastre sunt mai mult decat o simpla experienta de vara, sunt o ocazie de a conecta cu natura si cu alti tineri, pentru a dezvolta abilitati si pentru a crea amintiri de nepretuit.

Miscare, alimentatie sanatoasa si aer curat!

5

Beneficiile taberelor de pentru copii

Tabere SWT

Taberele noastre se desfasoara pe tot parcursul anului si sunt proiectate pentru a oferi o diversitate de activitati si tematici captivante. Prin implicarea copiilor in aceste tabere, ne propunem sa stimulam curiozitatea lor si sa le dezvoltam interese si pasiuni constructive.

Dezvoltarea spiritului de echipa

Dezvoltarea spiritului de echipa

Prin intermediul activitatilor si sarcinilor pe care le au de indeplinit, adesea in echipa, copiii dezvolta sentimentul de acceptare si apartenenta la un grup.

Educatia continua chiar si in vacanta

Educatia continua chiar si in vacanta

Un aspect captivant al rolului de organizator de tabara este entuziasmul copiilor in timpul activitatilor, care ii face sa uite ca, de fapt, sunt angrenati intr-un proces continuu de invatare.

Deprinderea increderii in fortele proprii

Deprinderea increderii in fortele proprii

Tabara de este cadrul perfect pentru a-i scoate pe cei mici din zona de confort – moment ideal pentru testarea abilitatilor si cresterea increderii in propriile forte.

Antrenarea spiritului competitiv

Antrenarea spiritului competitiv

Concursurile, activitatile si atelierele organizate in cadrul taberei de vara ii ajuta pe cei mici sa isi exerseze si dezvolte, in acelasi timp, spiritul competitiv.

Distreaza-te invatand!

Tabere SWT

Descopera diversitatea taberelor noastre, unde vei avea acces la o gama variata de experiente, acoperind multiple domenii, inclusiv activitati sportive, ateliere practice si de creatie, aventuri montane, jocuri de echipa palpitante si programe de dezvoltare personala.

Aventura
100%
Distactie
100%
Abilitati Noi
100%
Tabere SWT

Viziunea noastra

La Taberele SWT dorim sa cream un mediu unic si captivant pentru copii, in care descoperirea, invatarea si dezvoltarea personala se imbina armonios. Ne propunem sa oferim o diversitate de experiente, care acopera activitati sportive, ateliere creative, aventuri montane, jocuri de echipa si programe de dezvoltare personala, pentru a inspira pasiunea si curiozitatea inimilor tinere. Cu fiecare tabara pe care o organizam, ne dorim ca copiii sa isi construiasca amintiri de neuitat si prietenii trainice, precum si sa plece cu o pasiune noua si abilitati valoroase, transformandu-si vara intr-o aventura educativa si distractiva.

Misiunea noastra

Misiunea noastra la SWT este sa oferim copiilor oportunitati unice de dezvoltare personala si de conectare cu lumea din jurul lor intr-un mod distractiv si educativ. Ne angajam sa crestem generatii de tineri pasionati, creativi si echilibrati, imbunatatindu-le abilitatile sportive, stimulandu-le creativitatea, dezvoltandu-le spiritul de echipa si incurajandu-i sa exploreze frumusetea naturii. Cu fiecare tabara, ne propunem sa contribuim la construirea unor amintiri de neuitat si la formarea prieteniilor solide. Suntem dedicati crearii unui mediu sigur si sustinator, in care copiii pot explora, invata si creste intr-un mod autentic, punand bazele unui viitor stralucit pentru fiecare participant al nostru.