Tabara de iarna

Locul in care experienta, distractia si natura se imbina perfect

Tabere swt

Tabara de iarna este singurul loc in care poti sa te joci, sa inveti si sa te descoperi pe tine – toate in acelasi timp.

Iti doresti o experienta memorabilia pentru copilul tau, dar totodata vrei sa fie supravegheat indeaproape si sa dezvolte abilitati noi care sa ii fie utile toata viata? Noi iti venim in ajutor. Organizam tabere de iarna destinate copiilor de toate varstele si le oferim oportunitatea unica de a se conecta cu natura si in acelasi timp, de a se autodescoperi. Echipa noastra ii va insoti pe participant pas cu pas si le va oferi tot sprijinul necesar pentru a evolua prin intermediul jocului, in armonie cu mediul inconjurator.

Din pasiune pentru copii si natura…

Suntem dedicati organizarii taberelor de iarna, indiferent de sezon. Profitam de orice ocazie pentru a petrece timp in natura si pentru a desfasura diverse activitati care aduc bucurie celor mici. Suntem o echipa tanara, plina de energie si inspiratie, intotdeauna pregatita sa propunem proiecte noi care sa starneasca interesul copiilor.

Tabereswt8

Avantajele de care beneficiaza participantii la taberele de iarna organizate de noi

Tabere SWT
Dezvoltarea abilitatilor esentiale si practicarea sporturilor de sezon

Dezvoltarea abilitatilor esentiale si practicarea sporturilor de sezon

Taberele de iarna organizate de noi au tematici diferite, insa toate sunt construite in jurul unor celor mai importante obiective: dezvoltarea abilitatilor esentiale si a pasiunii pentru practicarea sporturilor de sezon, sub atenta supraveghere a instructorilor.

Jocuri distractive si educative

Cea mai eficienta si modalitate de a invata lucruri noi este jocul, asa ca fiecare tabara este concentrate in jurul jocurilor distractive si educative.

Supraveghere constanta

Supraveghere constanta

Fiecare tabara de iarna organizata de noi vine la pachet cu instructor dedicati si calificati. Astfel, fiecare copil beneficiaza de indrumarea potrivita, intr-un cadru sigur si distractiv.

Libertate si miscare

Le oferim copiilor posibilitatea sa se petreaca timp in aer liber, departe de gadget-uri si de rutina zilnica. Astfel, ei reusesc sa descopere noi orizonturi si invata sa protejeze si sa aprecieze natura.

Ocazia de a descoperi natura

Credem cu tarie ca cel mai potrivit loc pentru o copilarie frumoasa si o dezvoltare armonioasa este natura. Astfel, le oferim celor mici posibilitatea sa admire indeaproape frumuserile ei prin intermediul taberelor de iarna.

Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in desfasurarea activitatilor pentru copii.

Instructorii pasionati de capitolul dezvoltare personala le vor prezenta tehnici de supravietuire in natura, metode de socializare, de imbunatatire a increderii in sine si le vor fi alaturi pentru pe toata durata taberei.

Pentru ca noi invatam prin joc, distractia va fi garantata! Jocul este o modalitate excelenta de a deprinde noi abilitati, in mod natural, prin stimularea capacitatii copilului.

Siguranta

Suntem instruiti si pregatiti pentru a crea un mediu sigur pentru fiecare cursant.

Profesionalism

Profesionalismul sta la baza activitatii noastre. Fiecare tabara este atent gandita pana la cel mai mic detaliu.

Garantarea reusitei

La finalul taberei, fiecare cursant va deprinde abilitati noi, necesare pe parcursul vietii.

Pasiune

Iubim natura si ne dorim sa le transmitem si copiilor aceasta pasiune.

Suntem concentrati pe organizarea taberelor distractive si educative, folosind o abordare proprie, menita sa contribuie la dezvoltarea celor mai importante abilitati ale copiilor.

Tabere SWT

Copilul tau se va intoarce din tabara de iarna mai increzator, mai autonom si mai curajos!

Copiii descopera si se autodescopera intr-un mod educativ si distractiv

Socializeaza, se distreaza, planifica si invata sa capete incredere in fortele propii, sa foloseasca inspirat toate resursele personale, sa coopereze, sa-si poata evalua singuri actiunile si deciziile.

Cei mici isi dezvolta abilitatea de a lua singur decizii, de a rezolva probleme, de a lucre eficient in echipa, de a intelege ca de cele mai multe ori, competitivitatea este importanta!

Taberele organizate de noi au la baza un concept unic, bazat pe o paleta variata de activitati prin intermediul carora copiii reusesc sa acumuleze experiente si amintiri memorabile pentru tot restul vietii.

Taberele noastre de iarna dezvolta dorinta de cunoastere, curiozitate si aventura

Stim deja ca taberele sunt asociate cu activitatile distractive, dar oare exista ceva mai mult decat joc si voie buna? Cu siguranta DA! In taberele organizate de noi, copiii au mult mai multe beneficii. Intr-o lume acaparata de tehnologie, o astfel de experienta poate marca in mod pozitiv copilarila celor mici.

Prin intermediul activitatilor desfasurate, copiii vor invata sa comunice, sa coopereze, sa lucreze in echipa si sa isi depaseasca toate temerile. In taberele noastre, copiii castiga amintiri pretioase, independenta, implinire si mult curaj.

Taberele de iarna ofera fiecarui copil oportunitatea de a invata lucruri noi, de a-si dezvolta pasiunile si de a-si extinde orizonturile.

Ajuta-l si tu pe cel mic sa aiba parte de o experienta educationala unica! Incurajeaza-l sa creeze noi relatii de prietenie. Sprijina-l pe tot parcursul etapei de dezvoltare. Priveste-l cum evolueaza si apreciaza-i toate reusitele. – Da-i sansa de a participa la taberele de iarna organizate de noi si admira-i progresele!

Promovam un stil de viata activ si o dispozitie pozitiva

Promovam un stil de viata activ si o dispozitie pozitiva

Activitatile si jocurile desfasurate in tabara de iarna sunt modalitati excelente pentru dezvoltarea mentala si fizica a unui copil. Daca cel mic tinde sa fie sedentar pe parcursul anului si prefera jocurile pe calculator in locul activitatilor petrecute in aer liber, in tabara exista toate sansele sa isi dezvolte pasiunea pentru natura, drumetii si sporturi de iarna. De ce? – Pentru ca promovam un stil de viata activ si o dispozitie pozitiva!
Astfel, multi copii isi vor dori sa mentina un stil de viata activ dupa intoarcerea acasa, deci va obtine beneficia pe termen lung, atat din punct de vedere fizic, dar si psihic.

Incurajam independenta

Incurajam independenta

Pariticipantii din tabara sunt constant incurajati sa capete indepenta, intr-un mediu supravegheat pentru a nu exista posibilitatea de a face alegeri gresite. Mai exact, deciziile pe care va invata sa le ia un copil la intoarcerea din tabara sunt cele legate de participarea la activitati, alegerea hainelor potrivite in functie de anotimp, grija fata de lucrurile personale si implicarea in roluri active.

tabere swt
Tabara aduna si conecteaza copii din toate colturile tarii

Tabara aduna si conecteaza copii din toate colturile tarii

Diversitatea pe care o ofera tabara ii invata pe cei mici sa asculte si sa accepte noi opinii, sa se exprime in mod liber si sa descopere ca lumea este formata din oameni diferiti.

Dezvoltam stima de sine

Dezvoltam stima de sine

Stima de sine ne influenteaza in mod direct alegerile si deziile, inca din copilarie. Un copil cu o stima de sine redusa tinde sa fie retras, sa evite orice contact cu persoanele straine si sa dezvolte o oarecare anxietata atunci cand se afla intr-un grup. Pe de alta parte, un copil cu o stima de sine crescuta este mereu increzator, nu se teme sa vorbeasca in public, sa-si exprime ideile si va reusi intotdeauna sa isi faca prieteni noi.
Activitatile de grup din cadrul taberelor organizate de noi ii ajuta pe participant sa-si dezvolte stima de sine, sa socializeze si sa devina mai increzatori.