Tabara de vara

Tabere swt

Cele mai frumoase amintiri sunt cele create intr-o tabara de vara!

Tabere SWT

Ai un mic aventurier in familie? Un copil curios si curajos, care iubeste sa descopere lucruri noi? Il asteptam cu drag in taberele noastre de vara pentru copii! Inscrie-l acum si ofera-I sansa de a trai o experienta de neuitat!

Taberele noastre de vara nu reprezinta doar o alternativa pentru o vacanta obisnuita. Sunt special concepute pentru a oferi oportunitati nepretuite pentru dezvoltarea abilitatilor emotionale, sociale si intelectuale ale micilor participanti. In tabara, fiecare zi este plina de Aventura si distractie, iar copiii devin protagonistii unor experiente unice!

Aventura
100%
Distactie si invatare
100%
Abilitati Noi
100%
Incredere in fortele proprii
100%

Totul din in dragoste pentru copii si natura….

„Taberele de vară oferă copiilor oportunitatea de a învăța prin experiență și de a-și dezvolta curiozitatea și imaginația.”-Hal Price Headley

Ii ajutam pe copii sa se conecteze cu natura, sa formeze noi prietenii si sa valorifice chiar si cel mai mic moment pe care il ofera o tabara de vara!

Taberele noastre de vara reprezinta o oportunitate unica pentru copii de a invata lucruri noi si de a se integra intr-o comunitate dinamica. Au sansa de a lua decizii autonome  si de a capata independenta, intr-un mediu supravegheat.

Libertate controlată și supraveghere

Personal calificat, siguranță constantă pentru copii.

Peste 12 ani de experiență

Antrenori certificați, expertiză vastă în tabere.

Program diversificat, adaptat vârstelor

Activități variate, stimulare personalizată.

Abordare educațională

Dezvoltare personală, respect pentru mediul inconjurator învățând și distrându-se.

3tabere-vara

Motive pentru care merita sa inscrii copilul la Taberele swt:

Exersarea spiritului de lider

Le oferim copiilor posibilitatea de a lua propriile decizii, de a coordona proiecte si de a conduce echipe. Astfel, tabara de vara le va evidentia initiative, devenind buni lideri, capabili sa ghideze pasii membrilor echipei.  Reusim sa le dezvoltam celor mici spiritul de echipa intr-un mod natural.

Dupa o saptamana de tabara, copiii isi dezvolta considerabil inteligenta sociala si emotionala – Nu o spunem noi, ci un studiu realizat in 2014 de Universitatea din California, Los Angeles. Rezultatele arata ca participantii la tabara de vara reusesc, dupa doar o saptamana, sa decodeze rapid indicia emotionali si non verbali ale celor din jur.

Ofera-i si tu copilului posibilitatea de a se dezvolta intr-un mod sanatos si natural. Incurajeaza-l sa descopere noi locuri si experiente. Inspira-I dragostea pentru natura si pentru cadrul impresionant pe care aceasta il ofera. Inscrie-l la cea mai tare tabara de vara si permite-i sa devina mai increzator, mai curajos, mai curios si mai sociabil!

Copii invata sa se conecteze atat cu natura, cat si cu cei din jurul lor...

Tabere SWT

Venim cu o varietate de activități adaptate fiecărei vârste, îi încurajăm să-și depășească limitele, să fie curioși și să se conecteze cu lumea din jurul lor. Taberele noastre sunt un loc unde se dezvoltă nu doar abilități, ci și încredere în sine și un spirit de echipă, pregătindu-i pentru a înfrunta provocările vieții cu încredere și determinare.

Formarea prieteniilor autentice

Formarea prieteniilor autentice

Pentru ca pasiunea sta la baza fiecarei activitati organizate pentru copii, reusim de fiecare data sa cream prietenii autentice si durabile, adesea surprinzatoare pentru cei mici si parinti, deopotriva.

Conexiuni noi

Conexiuni noi

Odata ajunsi in tabara de vara, copiii iau contact cu un mediu social diversificat si au ocazia sa cunoasca persoane cu interese comune si totodata, sa isi extinda cercul de prieteni.

Deprinderea increderii

Deprinderea increderii

Experientele accumulate intr-o tabara de vara contribuie in mod semnificativ la dezvoltarea increderii sociale ale copiile, oferindu-le o pregatire valoroasa pentru momentele importante de tranzitie.

Abilitati noi

Abilitati noi

Un alt beneficiu al acestei expuneri la diversitate este cresterea nivelului de toleranta. Departe de tehnologie, copiii invata sa gaseasca solutii la diverse probleme, descoperind ca au toate resursele necesare pentru a face fata oricarei situatii.

Prin activități variate și adaptate fiecărei grupe de vârstă, îi încurajăm să descopere pasiuni noi și să crească într-un mediu sigur și stimulant.

Dezvoltarea independentei

Dezvoltarea independentei

Taberele pentru copii reprezinta primul pas in constituirea autonomiei. Ii incurajam pe cei mic isa descopere succesul ca urmare a propriilor actiuni, dezvoltand in mod eficient si sanatos calitati de lider.
Cei mici au posibilitatea de a se autodescoperi prin interactiunea cu altii copii care nu fac parte din cercul lor obisnuit. In cadrul acestei experiente, vor invata sa se descurce singuri, sa ia decizii autonome si sa gestioneze cu succes diverse aspecte ale vietii de zi cu zi.

Cresterea stimei de sine

Cresterea stimei de sine

Reusim sa le oferim copiilor experiente inedite care ii ajuta sa isi creasca stima de sine prin intermediul socializarii si a activitatilor practicate. Succesele obtinute in cadrul taberei le ofera celor mici incredere si dorinta de a excela in toate activitatile practicate.
Ii invatam pe copii sa puna toate ideile in practica, ii incurajam sa-si exprime deschis opiniile si sa tinda spre independenta. In plus, ii ajutam sa puna bazele celor mai importante aspecte ale vietii – puterea de a accepta esecul cu zambetul pe buze si dorinta continua de a nu renunta.

Descoperirea unor noi interese

Descoperirea unor noi interese

Taberele de vara includ diverse activitatii: drumetii, jocuri de echipa, sesiuni de karaoke si dansuri. Acest mix de experiente le ofera copiilor sansa de a descoperi noi pasiuni si de a trai experiente care le vor extinde orizonturile. In felul acesta, vor intelege ca bucuria autentica nu se gaseste in fata unui ecran, ci in interactiunea directa cu alti copii de varsta lor.

tabere swt
Un mediu sigur, dar provocator

Un mediu sigur, dar provocator

Parintii au siguranta ca cei mici sunt pe maini sigure si se bucura de experiente unice, in conditii de maxima siguranta. Pentru copiii crescuti in mediu urban, o saptamana petrecuta in tabara poate reprezenta livertatea pe care nu a experimentat-o niciodata.
Este important sa le oferim copiilor ocazia sa se bucure de natura si sa descopere oameni si medii noi, sa respire aer curat, sa alerge in voie, dar mai ales sa tina la distanta agitatia urbana si alte influente negative. In tabara, incercam sa oferim un echilibru perfect intre libertate si siguranta.

Dragoste pentru natura

Dragoste pentru natura

Toate taberele noastre de vara se desfasoara in natura, departe de agitatia urbana si aproape de frumusetile pe care le ofera zonele mai restranse. Copiii obisnuiti sa-si petreaca majoritatea timpului in orasele aglomerate, acum au privilegiul de a explora si de a descoperi minunile naturii. Nicio poveste sau inregistrare nu pot reda cu adevarat mirosul padurii, cantecul pasarilor sau gustul autentic al fructelor de padure.
In urma acestei experiente, participantii vor reusi, cu siguranta, sa se indragosteasca de natura, sa o aprecieze si sa isi doreasca sa o protejeze.